Zdravé sedenie v škole

     Zamerať sa na zdravé sedenie detí v škole je veľmi dôležité. Najvhodnejšie by pre nich bolo striedať napr. sed na stoličke so sedom na fitlopte, tureckým sedom a pod., čo je žiaľ v bežnej štátnej škole ešte "ďaleká hudba budúcnosti".....

     Veľmi dobrú aj osobnú skúsenosť u detí máme s Klinovou podložkou , ktorá zabezpečuje práve anatomicky bezchybné držanie tela pri sedení a zároveň aj odbremeňuje chrbticu vďaka svojmu tvaru. Má špeciálnu pestrofarebnú bavlnenú obliečku so spodnou protišmykovou časťou. Táto podložka je vhodná na klasické školské stoličky alebo aj na domáce stoličky, ktoré majú pevný podklad, v mäkkom kresle stráca efekt.

    Ďalšou vhodnou alternatívou na školskú stoličku, ktorá dieťaťu zabezpečí lepšie držanie tela, zároveň bude posilňovať jeho chrbtové svaly počas sedenia, alebo ju možno použiť na cvičenie proti nepokojnému sedeniu napr. v škole je je Dynamická podložka SitFit.

   

    Výborná a efektná je samozrejme aj fitlopta, tá je vhodnejšia domáceho prostredia, kde si na nej dieťa okrem sedenia vie aj zacvičiť a relaxovať....
Fitlopty Sissel sú kvalitné, a hlavne bezpečné, nikdy pri poškodení neprasknú. Zároveň sú pekným (užitočným) dizajnovým prvkom do detskej izby:-)

     Dúfame, že sme Vás inšpirovali a pomohli pri riešení problémov s dlhodobým sedením Vášho dieťaťa či už v škole alebo v domácom prostredí pri PC a úlohách. So všetkými produktami máme osobnú skúsenosť, tiež dobrú spätnú väzbu od zákazníkov, v prípade, ak by ste sa chceli poradiť, kontaktujte nás prosím mailom na pomocky@pomocky.sk alebo telefonicky na telefónnom čísle +421 910 584670.