Aký masážny valec vybrať?

Sissel ponúka viac druhov masážnych valcov.
Pre prehľadnosť sme ich rozdelili do 2 hlavných kategórii:

1. Pilates valce
2. Fascia masážne valce     

Pilates valce sú vyrábené z 2 druhov nezávadných materiálov:

A. Syntetický kaučuk (dĺžka 90 cm, 100 cm alebo 45 cm) - tento materiál je pevný, ale nie úplne tvrdý, je veľmi príjemný na telo
B. EPE (expandovaný polyetylén) - materiál je extra tvrdý

Valce s dĺžkou 90 a 100 cm sú vhodné pre každého, kto sa venuje Pilates cvičeniu a pre všetkých, ktorý chcú cvičiť na valci aj v polohe na chrbáte. Na týchlo valcoch je možné vymasírovať sa a ich komfortná dĺžka umožňuje aj masáž svalov pozdĺž chrbtice a zároveň relaxačnú polohu na valci pozdĺžne ležmo.

Fascia valce sú vyrábené z EPP (expandovaný polypropylén). Materiál je nezávadný, recyklovateľný, bez zápachu. Majú dĺžku 45 cm a ergonomický úchyt, vďaka čomu sa s nimi ľahko manipuluje a masíruje. Tieto valce sú určené na masáž fascií a tiež na cvičenie, s výnimkou cvikov v  pozdĺžnej polohe na chrbte. Valce sú vyrábené v rôznych farbách, v bielom vyhotovení je použitý mäkkší materiál, vhodnejší pre citlivejších ĺudí.

Ak chcete vyslovene valec na masáž jednotlivých častí tela, pre lepšiu manipuláciu voľte z ponuky Fascia valcov.

Ak chcete valec na cvičenie a zároveň aj na masáž, voľte Pilates valce, nám osobne vyhovuje práve tento typ valca, kvôli pozdĺžnej polohe na chrbte, tá je na nezaplatenie :-)

Ak sa predsa neviete rozhodnúť, napíšte nám na pomocky@pomocky.sk alebo zavolajte na telefónne číslo +421 910 584670. Veľmi radi Vám poradíme.